Le Boucher

[gmw id=”4″]

Marga Bolmer – ‘Le Boucher’
03440 Buxières les Mines Frankrijk
Tel: 0033 (0)4 70 66 70 06
Mobiel: 0031 (0)6 46 22 67 43
Stuur een mail
Camping Le Boucher Website

 

 

 

image

Chambre d’Hotes ‘Le Boucher’ in Buxieres Les Mines Foto8

In 2010 gingen we op vakantie naar Camping Val D’Herault in Brissac,ongeveer een uurtje rijden boven Montpellier,op internet ben ik toen gaan zoeken naar een overnachting op ongeveer 850 km rijden..
Wij kwamen toen op de site van Henk en Marga die sinds kort in de Auvergne een chambres d’ hotes en een minicamping zijn begonnen in het plaatsje Buxieres Les Mines..

Dit leek mij een leuke plek voor de overnachting,en deze dan ook gereserveerd..
Na een voorspoedig reis kwamen we hier op zondag 25 juli aan,en werden hartelijk ontvangen door Henk en Marga, en na een kleine rondleiding gingen we heerlijk aan de koffie..
Hierna zochten we even onze kamer op en de meiden probeerden natuurlijk gelijk de bedden uit.

image

Tijdens de rondleiding liet Marga ons het Chambres D’Hotes zien, deze bestaat uit drie slaapkamers,een familie-kamer voor zes personen,een safarikamer hier kunnen vier personen overnachten,en een romantische kamer voor twee personen..
Vanuit de kamers heb je een schitterend uitzicht over de heuvels/weilanden.

En beneden heb je een gemeenschappelijke zit/eetkamer,waar je even lekker kunt zitten om wat te lezen,en de mogelijkheid om daar de warme maaltijd te gebruiken,en te ontbijten…

image

Buiten is er nog een mogelijkheid voor mensen om te kamperen met caravan of tent op de minicamping,hier zijn zes ruime plaatsen voorzien van stroom en water.
Verder beschikt de camping over een verwarmd zwembad,diverse speeltoestellen,en een nieuw sanitairgebouw met twee toiletten,urinior,twee ruime douches en drie wasbakken… Rianne en Lisa gingen ook nog even bij het zwembad kijken,om er even pootje te baden..

image

Hierna zijn we nog even lekker buiten gaan zitten,om een beetje bij te komen van de lange reis,we hadden er toch al 850 km opzitten,vanaf 4.00 uur s’ochtends..
Marga en Henk verwendde ons met een lekker bakkie,en Franse kaasjes,dus de vakantie was echt begonnen..

Tegen 19.00 uur gingen we naar binnen waar we heerlijk hebben gegeten, in de mooie ruime eetkamer.

image

image

Hierna hebben we nog even lekker wat zitten lezen,en zijn we niet te laat naar boven gegaan om te slapen, de volgende ochtend rustig opgestaan en toen aan een heerlijk ontbijt wat Henk en Marga voor ons hadden klaargemaakt.

En tegen een uur of tien zijn we vertrokken naar onze vakantiebestemming..
Als je nog een leuke overnachting zoekt,of meerdere nachten een plek zoekt kan ik zeker Le Boucher aanraden van Henk en Marga,wij hebben zowel op de heenweg als de terugweg hier genoten,wat mede komt door hun gastvrijheid..
Hieronder nog enkele foto’s genomen rond le Boucher!!

image

image

image

image

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *