Chambres d’ Hotes Le Pigeonnier du Val de Saône

GUTIERREZ Michel

Chemin Prenois
01480 MESSIMY SUR SAONE
Carte Google Maps

Tel : 04 74 67 97 73
Tel : 07 86 86 69 54
michel@le-pigeonnier.com

http://www.le-pigeonnier.com/contact.html

dsc_6332

Ook dit jaar gingen we weer naar ons mooie Frankrijk op vakantie,we gingen wederom naar de Drome naar camping Acasias,en onze overnachting was in het plaatsje Messimy-sur-Saone,een klein plaatsje net boven Lyon,na een lange reis werden we hartelijk ontvangen door de eigenaar Michel,hij bood ons een lekker koud drankje aan.Nadat we onze spullen op ons mooie kamer neerzette,zijn we even lekker buiten gaan zitten,genietend van de mooie omgeving.

dsc_6327 

dsc_6326

Hieronder wat informatie wat op de site staat bescheven over het chambre…
Niet ver van de Saône, 4 karakteristieke gastenkamers in een sfeervolle woning uit de 19e eeuw. De kamers bevinden zich op de etage, tegenover de duiventil, met een eigen ingang en een woonkamer/zitkamer ter beschikking van de gasten. 1 kamer met 2 eenpersoonsbedden, privébadkamer/toilet. 1 kamer met 1 tweepersoonsbed van 160 cm en 1 eenpersoonsbed. 1 kamer met 1 tweepersoonsbed.Elke kamer beschikt over een privébadkamer met toilet. 1 familiekamer met 1 tweepersoonsbed van 160 cm en 3 eenpersoonsbedden, badkamer met bad, douche, toilet. Grote overkapping met tuinmeubelen, tuin en omheinde parkeerplaats ter beschikking. Te bezoeken: kasteel van Fléchère op 2 km. Dichtbij de Dombes en Beaujolais, 35 km van Lyon. Wandelen op het pad langs de Saône.
Dit chambre is echt een aanrader als je onderweg naar het zuiden wil overnachten,het is ook mogelijk om in overleg met de eigenaar een warme maaltijd te nuttigen,zelf hebben wij dit niet gedaan omdat we in het dorpje al wat hadden gegeten.Je kunt er ook erg mooi wandelen,als je de uitgang uitloopt dan wandel je zo naar de Saone..
Wij zaten heerlijk buiten en ik heb nog even wat plaatjes geschoten rondom en binnen het chambre..
dsc_6334
dsc_6336
dsc_6329
Na een heerlijke zwoele avond zijn we naar bed gegaan en hebben lekker geslapen,de luikjes open en je had een mooi uitzicht over de omgeving..
dsc_6346
Hierna naar beneden en hebben heerlijk gegeten,en toen nog een kleine 300km naar de camping,weer een chambre die ik zeker bij een ieder kan aanbevelen..
dsc_6348